Neadresirana distribucija

Distribucija reklamnih materijala

Distribucija letaka, kataloga i promotivnih materijala na prostor određen ili prikladan za ostavljanje istih,  a koji se nalazi unutar ili ispred građevine stambene namjene, na ulazu u dvorište ili s vanjske strane građevine stambene namjene.

Ova vrsta usluge predstavlja najučinkovitiji oblik komunikacije s potrošačima. Ubrzan stil života ne ostavlja nam previše slobodnog vremena za samostalno istraživanje novih proizvoda i pronalazak akcijskih rasprodaja, te je zato ovo idealan način na koji svojim potencijalnim kupcima sve informacije možete dostaviti nadomak kućnog praga!

Doorhanger

Distribucija različitih vrsta promotivnih materijala direktno na ulazna vrata vaših potencijalnih kupaca.  Uz to što je ova vrsta usluge jedinstvena, ujedno vam na vrlo učinkovit način omogućava da predstavite svoj proizvod ili uslugu, zadržite postojeće ili pridobijete nove kupce.

POST IT

Usluga distribucije POST IT listića na poštanske sandučiće omogućava da na inovativan i poseban način istaknete značajnu informaciju i privučete pažnju.

Street sampling

Usluga koja predstavlja direktnu podjelu u ruke na javnim mjestima (trgovi, pješačke zone, prometna križanja i sl.) i omogućava vam da ciljanim izborom lokacije na brz način postignete željeni uspjeh.

Naši klijenti